Меню
Меню

Сортиране

Производители

Ценови диапазон

Размер
Изберете цвят

SAVAGE

SAVAGE

Модата като израз на ценности, трансформиращ акта на обличане в усещане за живот със страст. Savage Culture предлага креативни, любопитни и смели колекции със силни цветове и индивидуалност. Фирмата Savage Culture, разположена в Сантандер, Кантабрия (Северна Испания), принадлежи към групата на Chuloo, която работи от 80-те години на миналия век в сектора на текстилното облекло. Тази марка е родена с ясна и подчертана концепция за алтернативна мода и вече има почти 3 десетилетия успешен опит в рамките на канала за мулти-бранд магазини. Създаването на облекла Savage Culture се осъществява чрез хармоничен процес на квази-занаятчийска обработка, тъй като в една и съща дреха можем да открием елементи като бродерия, плетене на една кука, кръпки, кристали, дантела и безброй елементи, които обогатяват продукта. Кънтри външен вид на облеклата Savage Culture изисква "контролирано несъвършенство", проучени вариации, които се постигат чрез поставяне на традиционните занаятчийски техники в услуга на дизайна.
Модата като израз на ценности, трансформиращ акта на обличане в усещане за живот със страст.
Savage Culture предлага креативни, любопитни и смели колекции със силни цветове и индивидуалност.
Фирмата Savage Culture, разположена в Сантандер, Кантабрия (Северна Испания), принадлежи към групата на Chuloo, която работи от 80-те години на миналия век в сектора на текстилното облекло. Тази марка е родена с ясна и подчертана концепция за алтернативна мода и вече има почти 3 десетилетия успешен опит в рамките на канала за мулти-бранд магазини.
Създаването на облекла Savage Culture се осъществява чрез хармоничен процес на квази-занаятчийска обработка, тъй като в една и 
съща дреха можем да открием елементи като бродерия, плетене на една кука, кръпки, кристали, дантела и безброй елементи,
които обогатяват продукта. Кънтри външен вид на облеклата Savage Culture изисква "контролирано несъвършенство",
проучени вариации, които се постигат чрез поставяне на традиционните занаятчийски техники в услуга на дизайна.
Сравнение на продукти