Меню
Меню

Сортиране

Производители

Ценови диапазон

Изберете цвят

SATELLITE PARIS

SATELLITE PARIS

AVENUE се гордее, че е официален представител на Satellite Paris за българския пазар. Satellite Paris е луксозна марка, която предлага ексклузивни дамски бижута с 14 карата златно покритие. Марката се е превърнала в символ на елегантност и изтънченост, а колекциите й се отличават с модерен дизайн, естествени камъни и качествени материали. От вечна класика до съвременен дизайн, Satellite Paris има по нещо за всеки. С авангардна технология и безупречна изработка, Satellite Paris създава изделия, които Ви отличават от тълпата и Ви карат да изглеждате добре във всяка ситуация. Така че, ако търсите нещо специално, не търсете повече. Ние от AVENUE сме горди да Ви предоставим най-доброто от Satellite Paris – защото го заслужавате.
SATELLITE PARIS Изображение

AVENUE се гордее, че е официален представител на Satellite Paris за българския пазар.

Satellite Paris е луксозна марка, която предлага ексклузивни дамски бижута с 14 карата златно покритие. Марката се е превърнала в символ на елегантност и изтънченост, а колекциите й се отличават с модерен дизайн, естествени камъни и качествени материали. От вечна класика до съвременен дизайн, Satellite Paris има по нещо за всеки. С авангардна технология и безупречна изработка, Satellite Paris създава изделия, които Ви отличават от тълпата и Ви карат да изглеждате добре във всяка ситуация. Така че, ако търсите нещо специално, не търсете повече.
Ние от AVENUE сме горди да Ви предоставим най-доброто от Satellite Paris – защото го заслужавате.

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки