Сортиране

Производители

Ценови диапазон

Размер
Изберете цвят
Размер обувки

OVYE

OVYE

Италиански бранд за дамски обувки. Изминаха повече от сто години, откакто Джовани Луки направи първия си чифт обувки в Пиумацо, в района на Модена. Ражда се една семейна традиция, която без никакви ограничения, днес включва четвъртото поколение Lucchi. От занаятчийското производство за кратко време преминават към търговската дейност на обувки, а разширяването на семейство Lucchi води до развитието на дейност, която достига центъра на Болоня в края на тридесетте години. Ангажиментът и опитът на семейство Лучи се потвърждават всяка година от отличните предприемачески резултати, непрекъснато нарастващи през последното десетилетие. Компания в момента изнася по целия свят, от Съединените щати до Русия, от Япония до Централна Европа благодарение на доброто качество на продукта, строго „Произведено в Италия“. Традицията и иновацията са съществените характеристики на този семеен бизнес, чиято спойка е изключителното единство на младо, динамично семейство, което обръща внимание на нуждите на клиентите.
OVYE Изображение

Италиански бранд за дамски обувки.


Изминаха повече от сто години, откакто Джовани Луки направи първия си чифт обувки в Пиумацо, в района на Модена. Ражда се една семейна традиция, която без никакви ограничения, днес включва четвъртото поколение Lucchi.
От занаятчийското производство за кратко време преминават към търговската дейност на обувки, а разширяването на семейство Lucchi води до развитието на дейност, която достига центъра на Болоня в края на тридесетте години.
Ангажиментът и опитът на семейство Лучи се потвърждават всяка година от отличните предприемачески резултати, непрекъснато нарастващи през последното десетилетие. Компания в момента изнася по целия свят, от Съединените щати до Русия, от Япония до Централна Европа благодарение на доброто качество на продукта, строго „Произведено в Италия“.
Традицията и иновацията са съществените характеристики на този семеен бизнес, чиято спойка е изключителното единство на младо, динамично семейство, което обръща внимание на нуждите на клиентите.

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки