Меню
Меню

Сортиране

Категории

Производители

Ценови диапазон

Размер Montale

MONTALE PARIS

MONTALE PARIS

Защо да пазарувате от нас?  Ето и тайната – притежаваме 4 предимства, които са от основно значение когато си купувате MONTALE PARIS. Звучи дръзко, но е истина:  * Avenue работи директно с официалния представител на марката Montale Paris за България. Нашите парфюми се доставят директно от Париж, Франция.  * Всеки един от парфюмите, който ще закупите от нас притежава специален код, намиращ се в долната част на опаковката. Може да бъде проследен и да докаже автентичния произход на аромата.  * При нас винаги може да намерите най-новите аромати на Montale Paris. А защо повечето търговци не ги предлагат и защо предлагат едни и същи аромати? Отговорите оставиме на вас.  * Също така разполагаме и с разнообразие от кремове за тяло и ароматни свещи на марката.  Нещо за финал: Ние сме обсебени от идеята клиенти ни да са не просто удовлетворени, а очаровани, да се връщат отново и отново.
MONTALE PARIS Изображение
Защо да пазарувате от нас? 
Ето и тайната – притежаваме 4 предимства, които са от основно значение когато си купувате MONTALE PARIS.
Звучи дръзко, но е истина: 
* Avenue работи директно с официалния представител на марката Montale Paris за България. Нашите парфюми се доставят директно от Париж, Франция. 
* Всеки един от парфюмите, който ще закупите от нас притежава специален код, намиращ се в долната част на опаковката. Може да бъде проследен и да докаже автентичния произход на аромата. 
* При нас винаги може да намерите най-новите аромати на Montale Paris. А защо повечето търговци не ги предлагат и защо предлагат едни и същи аромати? Отговорите оставиме на вас. 
* Също така разполагаме и с разнообразие от кремове за тяло и ароматни свещи на марката. 
Нещо за финал:
Ние сме обсебени от идеята клиенти ни да са не просто удовлетворени, а очаровани, да се връщат отново и отново.
Сравнение на продукти