Меню
Меню

Сортиране

Категории

Производители

Ценови диапазон

Размер
Изберете цвят

MILIOS FURS

MILIOS FURS

Milios Furs е бранд, специализиран в ръчно изработени кожени палта. Техните палта са изработени от сертифицирани висококачествени кожи и материали и са пригодени да отговарят на уникалния стил и фигура на всеки отделен клиент.  Проектирани са да бъдат едновременно стилни и практични, като същевременно осигуряват топлина и комфорт.  Ние се ангажираме да предоставяме на нашите клиенти най-високо ниво на качество и обслужване.  Независимо дали търсите вечна класика или модерен дизайн, Milios Furs има перфектното палто за вас.
MILIOS FURS Изображение

Milios Furs е бранд, специализиран в ръчно изработени кожени палта.


Техните палта са изработени от сертифицирани висококачествени кожи и материали и са пригодени да отговарят на уникалния стил и фигура на всеки отделен клиент. Проектирани са да бъдат едновременно стилни и практични, като същевременно осигуряват топлина и комфорт. Ние се ангажираме да предоставяме на нашите клиенти най-високо ниво на качество и обслужване. Независимо дали търсите вечна класика или модерен дизайн, Milios Furs има перфектното палто за вас.

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки