Меню
Меню

Сортиране

Производители

Ценови диапазон

Изберете цвят
Размер обувки

KARMA OF CHARME

KARMA OF CHARME

Символ на бохемския стил, Karma of Charme е международно известна компания, истински синоним на изработка и високо качество. Връзката с най-високата традиция на италианското майсторство, неговите ценности, са в основата на подхода Karma of Charme. Всяко творение на Karma of Charme е ръчно изработено и ръчно ушито чрез щателна работа на опитни занаятчии и след внимателен подбор на суровини. Всеки детайл е израз на отдадеността и страстта, чрез която се извършва тази работа. Всеки елемент е резултат от безкрайните стилистични изследвания и интереса към различните култури. Всеки човек, влизащ в света на Karma of Charme, споделя с него едни и същи ценности на автентичност и майсторство, без които не би било възможно да създадете нещо ценно заедно.
KARMA OF CHARME Изображение

Символ на бохемския стил, Karma of Charme е международно известна компания, истински синоним на изработка и високо качество.
Връзката с най-високата традиция на италианското майсторство, неговите ценности, са в основата на подхода Karma of Charme.
Всяко творение на Karma of Charme е ръчно изработено и ръчно ушито чрез щателна работа на опитни занаятчии и след внимателен подбор на суровини. Всеки детайл е израз на отдадеността и страстта, чрез която се извършва тази работа. Всеки елемент е резултат от безкрайните стилистични изследвания и интереса към различните култури.
Всеки човек, влизащ в света на Karma of Charme, споделя с него едни и същи ценности на автентичност и майсторство, без които не би било възможно да създадете нещо ценно заедно.

Сравнение на продукти