Меню
Меню

Сортиране

Производители

Ценови диапазон

Размер
Изберете цвят

CRISTINA BARROS

CRISTINA BARROS

Фокусирана върху жените, марката се определя от изключителното качество на " Made in Portugal " отлични материали и производствени техники, както и дизайна на артикулите в чест на дамата, която обича да живее в модата през всички фази от живота си. Кристина Барос е достигнала до над 700 мулти-маркови магазина по целия свят чрез разпространение в световен мащаб, за по-малко от десетилетие. Потвърждавайки статута на марката в световен мащаб, дизайнерката избира да представи колекцията си пролет/лято 2019 по време на Седмицата на модата в Ню Йорк, събитие, което допълнително подобри имиджа и разпознаваемостта на марката. Кристина Барос се превърна в марка, която защитава бавната модна тенденция, правейки вечни артикули, способни да поддържат актуален и постоянен стил, благодарение на напредъка на компанията и вниманието към подбора на материали. Правата на животните също са взети предвид, а използването на животинска козина и пера в техните продукти е строго забранено.  Линията се основава на три ценности: качество на марката, изкуството на ноу - хау и експертиза във висшата мода. Резултатът е разкошен стил, който се превърна в новия стандарт в модната индустрия. Всички стъпки от производството на всеки артикул се извършват в централата на марката Trofa в град Трофа, от проучване на материали и текстил до конструиране на щателно детайлни прототипи. Експертите превръщат иновативните идеи в реалност в непрекъсната дискусия, подхранвана от желание за съвършенство. Постоянното нарастване на адаптивността и изключителното внимание към детайла са в основата на всички колекции, което води до най - качествено облекло и аксесоари, отличаващи се с изискана елегантност, която е истинска емблема на „ Made in Portugal“.
CRISTINA BARROS Изображение

Фокусирана върху жените, марката се определя от изключителното качество на " Made in Portugal " отлични материали и производствени техники, както и дизайна на артикулите в чест на дамата, която обича да живее в модата през всички фази от живота си.

Кристина Барос е достигнала до над 700 мулти-маркови магазина по целия свят чрез разпространение в световен мащаб, за по-малко от десетилетие. Потвърждавайки статута на марката в световен мащаб, дизайнерката избира да представи колекцията си пролет/лято 2019 по време на Седмицата на модата в Ню Йорк, събитие, което допълнително подобри имиджа и разпознаваемостта на марката.


Кристина Барос се превърна в марка, която защитава бавната модна тенденция, правейки вечни артикули, способни да поддържат актуален и постоянен стил, благодарение на напредъка на компанията и вниманието към подбора на материали. Правата на животните също са взети предвид, а използването на животинска козина и пера в техните продукти е строго забранено. 

Линията се основава на три ценности: качество на марката, изкуството на ноу - хау и експертиза във висшата мода. Резултатът е разкошен стил, който се превърна в новия стандарт в модната индустрия. Всички стъпки от производството на всеки артикул се извършват в централата на марката Trofa в град Трофа, от проучване на материали и текстил до конструиране на щателно детайлни прототипи. Експертите превръщат иновативните идеи в реалност в непрекъсната дискусия, подхранвана от желание за съвършенство. Постоянното нарастване на адаптивността и изключителното внимание към детайла са в основата на всички колекции, което води до най - качествено облекло и аксесоари, отличаващи се с изискана елегантност, която е истинска емблема на „ Made in Portugal“.

Сравнение на продукти