Връщане на стока

ВРЪЩАНЕ НА СТОКИ

Искате да върнете покупката? Нищо сложно! С няколко стъпки ще Ви покажем, колко е лесно.

Във връзка с връщането на стока към Продавача, Клиентът трябва да спази следния ред и да предостави следната информация:

  - Попълненен формуляр (свали тук)

  - Оригинал на касов бон на върнатия артикул;

  - Данни за банковата сметка, по която Купувачът желае да му бъдe възстановена заплатената сума;           

Връщането на стока от Купувача към Продавача става чрез изпращане на стоката, с куриер, на адрес :

гр.Варна ж.к Чайка бл. 185 (офис на спиди 192);  тел: 0877756006   „СЕНСИ“ ЕООД

Връщането на стоки към Продавача се приема ако:

- не е замърсена, прана, повредена или използвана. 

- стоката е с всички принадлежащи към нея етикети, без да са били скъсани и/или отстранявани.

 

Възстановяване на заплатена сума

В случай на отказ на Поръчка, възстановяването на заплатена от Купувача сума се извършва от Продавача единствено по банков път в 14 /четиринадесет/ дневен срок, считано от датата на получаване на продукта.

Продавачът  се задължава да възстанови заплатената от Купувача сума в 14 /четиринадесет/ дневен срок, считано от датата на заявеното от Купувача желание за връщане на стока, като предостави документ удостоверяващ връщането й към Продавача.

В случай, че Поръчката е била заплатена с карта, през Виртуалния ПОС терминал на Уебсайта, сумата ще бъде възстановена по картата, от която е направено плащането.

В случай, че Поръчката е била заплатена с наложен платеж, сумата ще бъде възстановена по посочената от Клиента лична банкова сметка в български лева.

Във връзка с предходното, Продавачът не носи отговорност за грешно подадена банкова сметка. Отговорността на Продавача да възстанови сума по отказана поръчка, свършва в момента на извършване на банковия превод към посочената от Клиента сметка.

В случаите, когато Купувачът е изискал фактура на юридическо лице, последния получава Кредитно известие от Продавача в деня на възстановяване на сумата.

 

 

 

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки