Home Любопитно Васил Лазаров и когато качеството на месото е от значение

Васил Лазаров и когато качеството на месото е от значение

1428
0
SHARE
качествено месо

Огромна част от населението на Земята е месоядно и през последните няколко години веганите упорито и по всякакъв начин се опитват да предложат на масите да спрат да консумират месо. Каузата им едва ли ще има успех някога, но истината е, че дори ние привържениците на месото, като основен източник на протеин, не би трябвало да консумираме какво да е месо. В тази връзка фирмата на Васил Лазаров Вивекта се специализира във внасянето и разпространяването на българския пазар на висококачествени месни продукти от даказали се на международния пазар фирми.

Качеството на месото, което използвате при готвене, винаги се отразява и на вкусовите качества на ястието. Ето защо информираният избор за правилните и подходящи продукти за вашата трапеза е едно от най-важните неща, които да направите преди да отидете в магазина.

Месото, което се внася на българския пазар от фирмата на Васил Лазаров Вивекта, е произведено от фирми, съществуващи на пазара от десетки години.
Вивекта БГ ЕООД е основен дистрибутор за България на охладено и замразено свинско месо, произведено от Даниш Краун. Повече от сто години датската фирма подбира и селектира породите на животните, за да осигури качествено месо, с възможно най-много вкусови качества.

Българската фирма, собственост на Васил Лазаров, е официален дистрибутор за България на замразени агнешки продукти и замразено говеждо шкембе, произведени от новозеландските компании Silver Fern Farms Limited и AFFCO.

Silver Fern Farms Limited е световноизвестна новозелендска мултинационална кооперация, която обработва и търгува с добитък. AFFCO от своя страна съществува на пазара от далечната 1904-а година, като днес преработва и изнася повече от 150 000 тона месни продукти всяка година.

Доверявайки се на гамата от марки, внесени на българския пазар от Вивекта БГ ЕООД, можете да бъдете сигурни, че купувате продукт с доказано качество на световно ниво.

LEAVE A REPLY