Home Всичко за жената Радост и Теди от framar.bg – какво е да готвиш за 120...

Радост и Теди от framar.bg – какво е да готвиш за 120 000 човека месечно?

6021
0
SHARE

Представете си, че имате огромен ресторант, през който минават над 120 000 човека месечно. Осъзнавате отговорността и грижите по доставките, обслужването на клиентите, доволните и недоволните отзиви. Сега си представете, че ресторантът е виртуален, клиентите също… Да, правилно се сещате, говорим за раздел Хранене в сайта framar.bg – един от най-популярните интернет „ресторанти“ в България, с над 120 000 уникални потребители всеки месец.

Представяме ви Радост и Теди, главните шеф готвачи на framar.bg!

Радост: Нека още в самото начало да уточним, че ресторантът ни е малко по-различен, с акцент върху здравословното хранене и диетите при различните функционални състояния. Цялостната идеология на framar.bg е насочена към здравето, към даването на добър избор за рецепти и съставки, за добра храна, когато имаш нужда от сила, витамини и полезни минерали.

Теди: В хората е вменено убеждението, че здравословната храна е скучна и никак не е вкусна. Искаме да ги накараме да разберат, че вкусът на храната е силно зависим от емоцията, с която се готви. И от добрите съставки!

Радост: През последните години се наблюдава засилен интерес към качеството на това, което консумираме ние и семействата ни, и това е напълно нормално. И тъй като ежедневно купуваме хранителни продукти „овкусени“ с изкуствени съставки, съвсем логично е един от много посещаваните ни раздели да е този, посветен на така наречените Е-добавки (консерванти, емулгатори, стабилизатори…). Да, хората,  получавайки подробна информация за влиянието на тези съставки върху човешкия организъм, могат по-лесно да направят своя грамотен избор при закупуването на продукти и храни в търговската мрежа.

Специалното отношение към това, което консумираме и познаването му, е фактор, който определя пряко нашето здраве. В този аспект спокойно може да кажем, че информираността също е здраве.

Теди: Едва ли има нужда да убеждаваме някого, че  храната изпълнява ключова роля в борбата с всяко едно заболяване (да припомняме ли диабета, гастрита, хранителните алергии и разстройства…), затова нямаме право да бъдем неграмотни в това отношение. Тя може да бъде както лекарство при даден здравословен проблем, така и профилактично средство срещу развитието на такъв. Точно затова съществува и рубриката  ни Хранене при заболявания, в която представяме информация за полезните храни и напитки за всеки отделен проблем, обръщаме внимание  и на противопоказните такива . За тези раздели ни съдействат лекарите, които работят за framar.bg, защото не можем да си позволим да пуснем непроверена информация там.

Радост: Интересно и полезно е да се знае също съдържанието на основните продукти, присъстващи ежедневно на трапезата ни. С такава информация сме „забъркали“ сектор Храни и ястия, където може да се научи повече за състава и хранителната стойност на  плодовете, зеленчуците, месата, птиците, субпродуктите, яйцата от различните пернати, бобовите и зърнено-житните култури и още редица групи.

За  да бъде вкусен престоят на читателя, Радост, Теди и екип ежедневно готвят виртуално десетки основни ястия от апетитни по-апетитни, полезни салати, гарнитури и неустоими десерти. За по-лесното им преглъщане предлагат разнообразие от напитки. Но не прекалявайте с хапването им, защото ще се наложи да прочетете и раздела с диети за отслабване. Разбира се, от Фрамар са се погрижили и за онези, които търсят обратния ефект – напълняването.

Радост: В началото Теди каза, че емоцията в готвенето е важна, но не по-малко значение има и настроението, с което се храним. А, за да бъде то на необходимото ниво, с усмивка работим и върху рубрика с Любопитни и забавни факти, свързани с магията, наречена кулинария. Радваме се, че можем да бъдем полезни  на хиляди хора с информацията , предоставяна чрез платформата framar.bg и сме убедени, че всеки, „отбил се“ при нас, ще намери лъжичка здраве за себе си.

LEAVE A REPLY