Home Уютен дом На гости в нова къща – какви подаръци да изберем

На гости в нова къща – какви подаръци да изберем

2630
0
SHARE
Подаръци за дома

Близко семейство са новодомци и ви канят да го отпразнувате, а вие нямате представа какви са подходящите подаръци

Не всеки умее да подбира с лекота правилните подаръци за своите приятели и роднини. Не е задължително да сте специалист, винаги трябва да подхождате стратегически и да проучвате „терена“. Когато сте близки с хората, на които ще гостувате, това не би следвало да е проблем. Спокойно може да си зададете въпросите и да разберете от какво има нужда те. Вероятно обаче предпочитате сами да се заемете с избора и да ги изненадате с приятен жест. Наистина очарователно!

Все пак не губете ориентир и не купувайте напосоки нищо за дома, ако то не пасва на интериора. Това е задължителното правило, от което да се водите при огледа на потенциалните дарове.

Ето какви биха могли да бъдат те:

Цвете в саксия

Само ако е уникално и не е евтино, а и ако домакинята не го притежава.

Сервиз за хранене

Има луксозни варианти, които съчетават не само чинии, но също и чаши и прибори. Отново съобразете цвета и модела, на който ще се спрете.

Покривка за маса или друг текстил

Тук е съвсем практичен изборът и определено трябва да подхожда на обзавеждането. Освен покривка, може да се спрете на шалте за спалня, халати за баня, спален комплект, възглавници с интересни калъфки, завеси и т.н., но имайте предвид, че може и да се окажат излишни.

Статуетка – котка

Има поверие, че котката носи късмет на стопаните на новия дом. Дори да не вярвате в тези неща, такъв подарък би се приел с радост, стига самите хора също да обичат котки.

Табелка за вратата или къщичка за ключове

Това са подаръци, които са хем интересни, хем създават допълнителен уют и излъчване на жилището. Удачно е също и изтривалка за пред вратата или специален звънец, с който да се отличават.

Икона

Деликатно е, ако не сте запознати дали собствениците на къщата са вярващи. Преценете каква е ситуацията.

Когато желаете да видите радостни възгласи при връчването на избраните подаръци, все ще намерите начини да постигне този ефект. Опитайте тук: Podarisliubov.com. Дерзайте!

LEAVE A REPLY