Home Любопитно Кредити онлайн: най-бързите бързи кредити

Кредити онлайн: най-бързите бързи кредити

1919
0
SHARE
бързи кредити

Системата на работа на фирмите за бързи кредити е известна от много време – срещате се с кредитен консултант или отивате в офис на фирма за бързи кредити и уточнявате условията, при които ще ви се отпуснат пари. Съгласявате се, подписвате и получавате желаната сума.

В днешен контекст обаче бързите кредити са станали още по-бързи!
Възможността за кандидатстване за кредити онлайн скъсява цялата процедура от няколко часа в рамките на няколко минути. Достатъчно е да влезете в сайта на Microcredit, да попълните заявлението за кандидатстване и да го изпратите. Избирате желаната сума в интервал от 200 лв. до 3000 лв., избирате между двата варианта за потребителски и бизнес кредит, попълвате личните си данни и натискате бутона „Изпрати“.

Следващата ви стъпка е да се срещнете с консултант от фирмата, с когото да уточните условията по отпускане на кредита и да подпишете молбата си. Ако тя бъде одобрена, нужните ви пари могат да бъдат във ваши ръце още в рамките на същия ден. Ако бъдат преведени по банков път, няма да ви се наложи дори да стъпите в офиса на кредитодателя си.

Ето как системата по отпускане на кредити онлайн е станала по-бърза от когато и да било до сега. Няма чакане на опашки, няма попълване на излишни документи, няма досадни подробности, които да загубят от времето ви. Дори плащането на вноските е уредено така, че да е най-удобно за клиентите. То се осъществява по банков път, в офис или с помощта на кредитния ви консултант.

Можете да кандидатствате за кредити онлайн през телефона или таблета си, докато чакате на спирка, докато пътувате или си почивате у дома. За хора с доказан доход Microcredit предлага услугата си CrediGo, в чийто условия е включен 30 дни гратисен период за първата вноска. Ако изтеглената сума е по-малка, може да я погасите още при следващата си заплата и да не платите дори 1 ст. лихва. А ако сумата е по-голяма, разполагате с 18 месеца, в които да разпределите месечните си вноски.
Никога до сега не е било по-лесно и по-бързо да се сдобиеш с пари на мига!

LEAVE A REPLY