Home Всичко за жената Мъжът и жената – интимно за начина по който харчат и спестяват…

Мъжът и жената – интимно за начина по който харчат и спестяват…

2729
0
SHARE
бързи кредити

Няма какво да се лъжем, мъжете и жените със сигурност идват от две различни планети, вероятно и от две напълно отдалечени галактики. Само хуморът на Създателя ги е събрал на Земята, вероятно за да се забавлява с начина по който те се карат, сдобряват, живеят заедно или се опитват да правят бизнес. Днес ще се опитаме да поговорим за нещо различно – начинът, по който мъжете и жените харчат и спестяват. Ще дискутираме разликите, приликите, съвсем отблизо и дискретно, за да не нараним никого.

Парите в джоба
Мъжете винаги пазят няколко едри банкноти, скрити в някой ъгъл на портфейла. Наричат ги „мъжки пари”, не ги пипат с години. Нещо като военно-временен запас, за случай на война, катастрофа или стихийно бедствие. Жените нямат такива резерви, защото на тях им е нужно само да знаят къде мъжете им си пазят парите. От време на време можете да видите някоя жена ухилена да тича към някой магазин – най-вероятно е открила прилична по стойност банкнота в някоя гънка на дамската си чанта. Не знае откъде е дошла, кога е била паднала там, но е ясно къде ще отиде.

Кредитните карти
Мъжете пазят кредитните си карти и ги ползват разумно, като най-често си купуват неща онлайн. Примерно скъпи риболовни артикули, като после лъжат жените си, че са от левчето, за да не им пилят на главата. Жените приемат кредитните карти за даденост, което означава – дадени са им да харчат. Ако успеете да проследите движенията на една жена в голям мол, то те се характеризират с внезапност, хаотичност, като покой намира едва на касата. Извършваните разплащания са повод за трус във финансовата система, изградена от мъжа. Но как да им се разсърдиш, след като някъде в торбата със скъпи придобивки е купила и чорапи с еленчета и за вас?

Бързите кредити
Ако допрем до бързи пари, двата пола се различават по нуждите си. Жените заемат за нови дрехи, да платят някоя почивка, да купят нова екстра за колата или нов телефон /на цената на колата и отгоре/. Мъжете, милите, заемат пари от бързи кредити по една проста причина – жените им. Ако светът беше населен само от мъже, вероятно нямаше да има и пари, а населението щеше да се изхранва на разменни начала.

Спестяванията
Както вече казахме, мъжете спестяват в онова тайно отделение на портфейла. Понякога имат навика и да спестяват в банка, стига да намерят време за това. Жените не спестяват, те просто разчитат на спестовните си мъже.
И ако създателят се смее на този наш анализ на отношението на жените и мъжете към парите, не забравяйте вие също да се посмеете. Смехът е злато.

http://burzi-krediti.com

LEAVE A REPLY