Home Любопитно BET365 вече е тук

BET365 вече е тук

1677
0
SHARE
Bet365

Най-големият букмейкър в света- Bet365 вече може да оперира на българска територия. От няколко години британците водят съдебна битка с нашата комисия по хазарт. Според доста разбирачи в сферата ДКХ отлагаше лиценза за да държи монопол над хазартния бизнес. Все пак Bet365 не се отказаха и спечелиха съдебното дело. От сега нататък данъчната ставка от 9% върху онлайн хазарта ще влиза директно в държавната ни каса , а българските любители на залозите ще могат да се наслаждават на най-добре развитата платформа напълно легално.

Цели две години букмейкърът не се отказа да търси справедливостта по съдебен път , за да може да се наложи абсолютно легално на българска територия. ДХК отказваше лиценза по- абсолютно комични(и според съда незаконни) причини. В същи време диапазон Държавната комисия по хазарта предостави лиценз на няколко други хазартни сайта. Все пак се стигна до хепи енд и големият печеливш са българските играчи, които най-после ще имат възможност да залагат в най-добрия сайт на пазара.
В първите дни от получаването на лиценза, бет365 хвърли в шок българските играчи. Компанията изтри всички български акаунти, без да даде официална информация какво точно се случва.

Връзката със съпорта беше адски трудна, телефонните линии не отговаряха, а чакането за онлайн чата се измерваше с часове. Малко по-късно се разбра, че всички акаунти са изтрити. Все пак , като малка компенсация, регистрирането на нов акаунт става със същите потребителски данни и онлайн поща (само самото име на сметката трябва да бъде различно), играчите имат възможност да получат отново бонусите за първоначален депозит 100 % до 100 лева и 50 левовият бонус за залог от мобилен телефон. Връзката с компанията все още е доста трудна и екипът трудно смогва на всички запитвания.

За капак на всичко се появи и грешка BG001, която не дава достъп на някой български играчи до новите им акаунти и дори и хора от компанията не знаят какво точно се случва. Очаква се до няколко дни всичко да бъде изяснено и скоро да започнат да функционират всички раздели в сайта.

Все пак компанията bet365 по никакъв начин няма да злоупотреби с парите на българските си потребители. След деактивирането на сметките, всички налични средства ще бъдат изплатени. Вече всички пари са преведени , по метода с който са били депозирани. Ако имате активни залози в сметката си, те също ще бъдат изплатени (ако разбира се бъдат успешни ).

От bet365 искат да завземат ударно българския пазар. Това е главната причина и за нови и стари играчи да са в сила бонусите на компанията. Естествено по-голямата част от играчите решиха в най-кратък период от време да вземат 150-те лева бонус. За няколко месеца англичаните бяха замразили регистрациите от нашата територия, затова сега огромен брой нови потребители също напират да депозират в най-развитата платформа.

На този етап, за съжаление, за нас функционира само опцията bet365 спортни залози , на по-късен етап ще бъдат достъпни и останалите секции в сайт (казино, покер и игри). Като по поръчка получаването на лиценза съвпадна с началото на Европейското първенство по футбол във Франция. Поне веднъж седмично за евро сблъсъците се предлага и друг бонус, до 20 лева залог без риск на пазари на живо. За този бонус ще бъдете информирани от букмейкъра на електронната си поща и в системата на бет365.За да се класирате трябва да направите залог преди началото на срещата и залог на живо по време на мача. Ако залогът ви на лайв бъде загубен ще получите до 20 лева бонус от първия залог.

Естествено за всяка среща от първенството се предлагат множество пазари за залог преди или след началото на двубоя. Вече доста потребители се възползваха от слабата резултатност и склонността на съдиите да не показват картони по време на двубоите. Друг потенциално печеливш залог е оувъра на корнери , който по наши данни излиза в над 70 процента от мачовете. Също така са налични и голям брой дългосрочни специални залози.

Ако още не сте подновили сметката си в бет365 или пък за първи път имате допир до света на онлайн залозите, сега е точният момент да си отворите акаунт в най-големия играч на световния пазар- Bet365. С атрактивните начални бонуси при депозит от 100 лева, реалните средства в сметката ви могат да набъбнат до 250. Със събития като ЕВРО 2016, Уинбълдън и олимпийските игри, определено ни очаква летен сезон изпълнен със спортни емоции.

LEAVE A REPLY