Home Любопитно 8 златни правила за бизнеса във Фейсбук

8 златни правила за бизнеса във Фейсбук

Как да създадете печеливш бизнес в социалната мрежа?

1347
0
SHARE

В днешно време, когато почти всеки човек има профил в социалната мрежа, е много важно бизнесът ви също да има страница. Фейсбук е страхотно място за реклама, където да привлечете много клиенти за отрицателно време. Тези 8 правила, ще ви помогнат да достигнете по-лесно до желаните резултати.

1. Бъдете себе си
Покажете на феновете си, че зад бранда стои истински човек. Човек, който обича това, което прави и го върши със страст.

2. Запомнете правилото на Парето
А именно – 80% от информацията да е за бизнеса, а 20% за вас и личния ви живот. Когато обвържете емоционално потребителите с бранда, вашият маркетинг става значително по-успешен.

3. Нека съдържанието на страницата съответства на интересите на таргет групата ви
Преди да публикувате нещо си задавайте въпроса „Това помага ли на моите клиенти по някакъв начин?“. Използвайте търсачката във Фейсбук – Graph Search, за да разберете какви са интересите на вашите фенове.

4. Стремете се да…
забавлявате, мотивирате, задържите интереса на геновете ви. Не се опитвайте да продавате директно във Фейсбук, а по-скоро създавайте името на бранда ви. Дайте на феновете си това, от което те имат нужда.

5. Помагайте на феновете си
С всяко действие се фокусирайте върху ползата, която те ще имат. И запоменте, че имате точно три секунди, за да ги спечелите!

6. Използвайте думата „безплатно“
Най-харесваната дума във Фейсбук е „безплатно“. Когато рекламирате продуктите си, не говорете за силните им страни. Наблегнете на начините, по които ще решат проблемите на хората и резултатите, които ще постигнат.

7. Използвайте израза „ще можете“
Добавяйте този израз във всеки ваш пост, който рекламира продуктите или услугите ви. Така ще покажете на хората, че вашият продукт е тясно свързан с желанията и интересите им.

8. Отговорете на желанията на феновете си
Предложете им това, което искат и им дайте това, от което имат нужда.

 

LEAVE A REPLY