Home Начин на живот 7 съвета за връзките от разстояние

7 съвета за връзките от разстояние

Запазете връзката си, въпреки километрите

976
0
SHARE

Живеем в изключително динамичен свят. Често ни се налага, за да успеем, да учим в чужбина или да работим далеч от родината. Ако сме обвързани най-логичният въпрос, който си задаваме е, как ще продължи връзката ни? В обществото битува мнение, че тези връзки са невъзможни и никога не оцеляват дълго. Ето няколко прости неща, които можете да направите, за да запазите връзката си от разстояние:

Избягвайте прекомерната комуникация

Повечето хора смятат, че ако двама души не се виждат, те трябва да се чуват по-често. Напротив! Не обсебвайте партньора си с постоянни телефонни, скайп и др. обаждания. Вместо да постигнете добър резултат, връзката ви ще се изчерпи по-бързо.

Приемете раздялата като възможност

Никой беше казал, че ако двама души искат да живеят заедно, то те първо трябва да се научат да живеят разделени. Приемете раздялата като тест и възможност да укрепите връзката си.

Не спирайте да правите неща заедно

Можете  например, да играете видеоигри, да пазарувате онлайн или да направите съвместна виртуална разходка, благодарение на новите технологии. Вариантите са много, просто не се отказвайте!

Наслаждавайте се на времето, в което сте сами или с приятели

Научете се да се забавлявате и без партньора си. Излизайте с приятели, веселете се или просто се отдайте на хубава книга. Научете се, че и времето, в което не сте заедно може да е ценно!

Имайте си доверие

Този съвет е тясно свързан с предишния. Имайте доверие на партньора си, когато той е навън с приятели. Оставете му време да се забавлява, дайте му необходимата свобода.

Намерете най-доброто мобилно приложение!

Открийте приложението, което ви свързва най-добре в интернет. Инсталирайте поне две, за да сте сигурни, че ако едното спре да работи, другото ще ви свърши работа.

Помагайте си!

Бъдете винаги насреща за партньора си. Може да се налага просто да го изслушате или да резервирате билет за кино. Просто бъдете там!

LEAVE A REPLY