Home Начин на живот 6 стъпки до успеха от Маноло Бланик

6 стъпки до успеха от Маноло Бланик

Простички изречения, които ако съумееш да следваш, ще те изведат до успеха

1084
0
SHARE
Снимка: CNN

Маноло Бланик е роден на 28 ноември 1942 година на Канарските острови. Израства там, а почти цялото му детство преминава в изработване на обувки за котките му. През 1972 година Маноло Бланик прави голям пробив с първата си колекция обувки за лондонския дизайнер Ossie Clark. През 1973 г отваря магазин в Челси. Днес името му се е превърнало в нарицателно за наистина невероятни обувки. Има няколко магазина в Ню Йорк, Хонконг и Филипините. Обувките му стават популярни в цял свят и благодарение на серила „Сексът и градът“. Главната героиня – Кара Брадшоу, обожава обувките на Бланик. Брадшоу ги превръща в мечта за всяка жена.

Пред CNN Манало споделя своите 6 стъпки до успеха. Простички изречения, които ако съумееш да следваш, ще те изведат до успеха.

Винаги изглеждай безупречно!

Манало обожава и се възхищава на хора, които умеят да изглеждат безупречно 24 часа в денонощието. Без значение от обстоятелствата. Той вярва, че времето, което инвестираш във външния си вид е първият ключ към успеха.

Винаги проверявай всичко – поне по два пъти!

Маноло счита, че проверката е едно от най-важните неща, за да бъде човек успял. Винаги трябва да отделяме достатъчно време на това, което правим и да сме сигурни, че сме се справили максимално добре

Не забравяй да се забавляваш!

Прекаленото вглъбявaне в работата не води до нищо добро. Както гласи една сентенция – работи здраво, забавлявай се още по-здраво!

Бъди любопитен!

Винаги изисквай пълната информация. Винаги търси и откривай новото, интересното, различното. Само така ще бъдеш в крак с модата!

Продължавай да вървиш напред!

Колко банално, нали? Само, че ако се замислим колко често се вслушваме в тази сентенция, ще се разочароваме от себе си. С две думи – не се тревожи за неща, които след седмица няма да имат значение. Не се страхувай от грешките, а се учи от тях.

Не изневерявай на стила си!

Модата се мени, стила остава – нали така?

LEAVE A REPLY