Home Всичко за жената 6 признака, че той е влюбен във вас

6 признака, че той е влюбен във вас

4348
0
SHARE

file17959Една жена и един мъж, това може да доведе до редица усложнения, когато не сте си разкрили чувствата. Когато се чудите дали мъжът на когото симпатизирате ви харесва има 9 признака, които казват, да той ви обича. Проследете ги в него и сами ще разберете истината преди да ви каже самият той:

1. Зрителния контакт – това винаги помага, ако се изчерви или му е неудобно да ви погледне в разговор за повече от 3 секунди се притеснява и не знае какво да прави.

2. Комуникация – забележете, когато говорите с въпросния мъж дали той се притеснява, докато говори с вас. Ако усетите, че е притеснен да не каже някоя глупост е сигурно, че има чувства и не иска да се изложи.

3. Красивите думи – ако започне да ви омайва обикновено е факт, че ви харесва, е не е ясно дали е искрен или само ви сваля за бройката, но със сигурност има интерес към вас. След това е ред да му покажете, че вие сте единствена за него.

4. Знае какво ви харесва – когато един мъж има чувства той бързо ви опознава и знае какво ви харесва, било то храна, музика или места.

5. Смелият мъж – той няма да има нужда да го разгадавате, защото сам ще ви каже, че има интерес и то бързо, може да стане още на втората ви среща. Те флиртуват и са много добри в това, но това си е нож с две остриета. Тези мъже обикновено са комбинация от флирт и самочувстиве, че може да имат всяка жена.

6. Търси контакт – това е важен фактор, че той има чувства към вас, ако се усетите, че винаги търси причина да е край вас, а е без причина значи е хлътнал.

 

LEAVE A REPLY