Home Всичко за жената 5 – те големи гряха, които не бива да допуска нито една...

5 – те големи гряха, които не бива да допуска нито една обвързана жена

788
0
SHARE

В началото на връзката ви си се старала да изглеждаш винаги секси, полагала си усилия да впечатлиш сладкия пич, който адски ти харесва. Да, но минава време и връзката ви е прераснала в нещо по – дълбоко и сериозно и ти си се успокоила и си се оставила на течението. ГРЕШКА!

jeni

Ето някой от най – смъртните грехове, които не бива да правиш, ако искаш да продължиш да си обвързана!

Да се отпуснеш по течението

 

Никога не допускай да се отпуснеш напълно. Мислиш си, че си вързала сладура и няколкото килограма, които си качила не са от голямо значение. Мързи те да поддържаш фигурата си, не полагаш усилия за външния си вид – това е голям, ама много голям грях.

 

Преставаш да носиш секси бельо

 

Дори и да живеете заедно и да сте свикнали един с друг, никога не си позволявай да смениш секси бельото с удобните, памучни гащи на цветенца. Ще убиеш всяко желание за секс в него!

 

Показваш се в не най – добрия си външен вид

 

Ако в началото на връзката ви си се страдала да изглеждаш винаги секси, то ако сега му се появяваш всеки ден в размъкнат анцуг и плетената блуза, подарък от баба ти за 15 – ия ти рожден ден, мислиш ли, че този ти вид ще го накара да те желае?

 

Подаряваш му скучни подаръци

 

Ако му подаряваш практични подаръци като топли чорапи, пуловерчета или принадлежности за бръснене каквито му подарява майка му, това няма да го накара да ти се зарадва особено. За Бога, той иска жена, не майка!

 

Постоянно си залепена за него!

 

Ето това е най – големият грях. Остави го да диша и не настоявай да сте заедно по 24 часа в денонощието. Остави го да излиза сам с приятели, излизай и ти с приятелки, все пак всеки има нужда от лично пространство.

LEAVE A REPLY