Home Любопитно 5 признака, че той наистина те обича!

5 признака, че той наистина те обича!

5170
0
SHARE

Няма идеална връзка. Колкото и да ни се иска да няма никакви пречки, неприятности и огорчения, в една връзка се случват и такива неща. Проблемите са част от връзката, но е много по – важно как ги преодоляваме.

 

muj i jena

Дали мъжът до теб няма да му пука за теб и ще си излезе да се забавлява, докато плачеш и търсиш причините довели до поредния проблем или ще остане до теб и ще се опита да те задържи на всяка цена – ето това е важното.

Ето няколко признака, че той наистина те обича!

1.Мъжът, който те обича винаги признава грешките си. Това не значи, че няма да се карате или няма да се цупите, но ако е виновен, той ще намери начин да ти каже: „Извинявай, сгреших!”. За него е много по – важно ти да си добре, отколкото да се прави на мъж.

Ако обаче не те обича, не очаквай извинение. Такъв мъж ще постъпи арогантно и егоистично. На него му е все едно какво изпитваш и ако го попитате след скандала какъв е проблемът ще ви отговори: ”Аз нямам проблем!”

 

2.Ако те обича, няма да те крие от приятелите си и близките си.

За него ти си неговото момиче и той иска всички да го знаят.

Ако не му пука за теб, ще има да чакаш дълго да те запознае с някой близък за него човек.

 

3.Говори за семейство

 Докато при нас жените е нормално още в началото на връзката си да си представяме съвместния ни дом и децата ни, то за мъжете това не е съвсем в реда на нещата. Ако обаче той започне да ти говори за семейство, дори и още да не ти е предложил брак, то той със сигурност те обича и обмисля идеята за годежния пръстен.

 

4.Винаги се грижи за теб

Не става дума само за финанси. Ако един мъж те обича, той ще се грижи винаги да ти е добре. Ще те изненадва, ще ти подарява малки подаръчета, ще се отнася внимателно с теб и ще намира време да те изслушва, когато имаш нужда да споделиш нещо, което ти тежи.

Ако не държи на теб, за него няма никога да си на първо място. Такъв мъж е способен да ти каже, че има нужда от почивка и да замине сам без дори да те попита искаш ли да си с него.

 

5.Казва ви най – важните думи!

Ако мъжът държи на теб, никога няма да отговори на твоето „Обичам те!” с „ И аз!”. Няма да се страхува да ти каже пръв, че те обича и че му липсваш. 

LEAVE A REPLY