Home Всичко за жената 5 неща, които развалят красивия бюст!

5 неща, които развалят красивия бюст!

1645
0
SHARE

sportsbraВсяка жена без значение какъв бюст има той е красив, докато не объркаме няколко основни правила и не го развалим сами. Красивият бюст се дължи на добрата грижа за него и няма значение колко е голям. Всички искаме добре изглеждащи и стегнати гърди, но това понякога не е така и за това сме си виновни в повечето случаи само ние. Ето и 5-те най-често правени грешки от жените, които водят до проблеми с гърдите:

1. Неподходящ сутиен- това е най-често правената грешка и всяка 3-та жена носи неправилния сутиен. важно е той да има правилния размер и форма на чашката. Това как се държи бюста от сутиена предпоставя и за неговия вид. Когато дълго време носите неподходящ сутиен рискувате увисване на гърдите и други усложнения.

2. Спортуване– когато се спортува е необходима специална грижа за гърдите. Имате нужда от спортен сутиен, който придържа гърдите по време на натоварването и не допуска той да подскача безразборно. При неконтролирано движение се отпускат мускулите на гърдите и те увисват.

3. Гладуване- тези диети са познати на много жени. Това не е диета, а просто гладуване, прекаленото неконсумиране на храна отслабва организма и мускулите и тъканите също губят своята еластичност, да не говорим, че при рязко отслабване мастната тъкан от гърдите е първата, която се стопява и в един момент гърдите ви остават само кожа и то увиснала.

4, Силно слънце- тази точка е за дамите любителки на слънчеви бани по монокини, за да имат равен тен. Това обаче си крие своите проблеми. Кожата около бюста е нежна и Слънцето кара кожата около гърдите да се набръчка.

5. НЕправилна позиция– често жените с по-голям бюст, а и другите стоят изгърбени, която по някога е несъзнателно. Това много вреди, защото освен, че не изглежда добре и гърдите увисват от тази неправилна стойка на гърба.

LEAVE A REPLY