Home Всичко за жената 5 неща, които не трябва да казвате на мъж!

5 неща, които не трябва да казвате на мъж!

1196
0
SHARE

file14280Жената е така устроена, че винаги вижда кусурите в един мъж и понякога не успява да замълчи и казва неща, които нараняват мъжа до нея и после се чуди как да оправи нещата. Да нещата са такива, но има и по-мек начин, с който да съобщим на един мъж за недостатъците му. Ето и най-често казваните неща, които не трябва да да се изричат на един мъж, не и по този начин.

1.Размерът няма значение…! – това е излишна тема, ако си го мислите не е нужно да го казвате и на него. Първо ако наистина размерът няма значение, значи и няма смисъл да говорите за това. Когато една жена изрече пред мъжа си това, той започва да се чуди с кого го е сравнила и какво значат думите на жената. Опитайте се да не го казвате или пне не по този начин.

2. Приличаш на бившия ми…! – това също е едно забранено нещо като тема на разговор с половинката. Никой мъж не обича да го сравняват с предишен партньор на жената. Като без значение е дали е за хубаво или лошо.

3. Дебела ли съм? – това е излишен въпрос, който се задава от всяка жена, понякога с по-различни думи, но смисълът винаги е един исъщ. Този въпрос зададен от жена изисква и конкретен отговор. Мъжът се чуди как е правилно да отговори и въобще става оплетено.

4. Трябва да поговорим! – Ето това са думите, които никой мъж не иска да чуе от устата на жената до себе си. Всички знаем, че така започва един лош разговор, който често завършва с лют скандал. Ако искате да говорите с половинката си опитайте да почнете по друг начин, за да може мъжът да не е преднамерен, как ще завърши всичко.

5. Дръж се като мъж! – А това е и фразата на фразите. Тя е една от най-често ползваните при жените и в повечето случаи те се усещат, че не е редно да го кажат едва, когато вече са го казали./ Един мъж винаги е мъж, ако нещо не ви харесва в този до вас, намерете друг начин да му го кажете. С тези думи единственото, което правите е да го стъпчете и него и достойнството му. 

LEAVE A REPLY