Home Всичко за жената 5 неща, които изобщо не вълнуват мъжа на първа среща

5 неща, които изобщо не вълнуват мъжа на първа среща

1200
0
SHARE

Колко ядеш!

sreshta

Мъжете са напълно наясно, че не живееш на фотосинтеза, така, че не им пука дали ще пиеш само вода или ще си хапнеш каквото ти харесва. Тях не ги интересува колко ядеш, затова не стой гладна, ами си хапни без притеснения.

С какво си се облякла!

Щом те е поканил на среща, значи има интерес към теб и не е нужно да се престараваш с официални тоалети или скъпи прически. Не казвам да отидеш по анцуг, но и не се изхвърляй чак толкова… и без това той няма да го забележи.

Какво говориш.

 Не първа среща не се притеснявай да бърбориш. Мъжете предпочитат някой друг да говори, особено в началото на връзката. Така не им се налага сами да измислят теми за разговор.

Дали ще платиш своята част от вечерята.

 Щом са те поканили, те са се подготвили предварително, така че дали ще извадиш портфейла си или не, на тях не им прави впечатление.

Дали го разпитваш.

 Можеш да го разпитваш на воля и за каквото се сетиш.. .е, пак без да нахалстваш прекалено разбира се. Както казах, мъжете не обичат да мислят теми за разговор и с въпросите, на които да ти отговарят дори ще ги улесниш. Всеки пак е по – добре, отколкото да се храните мълчаливо, нали?

 

 

LEAVE A REPLY