Home Всичко за жената 5 мита за връзките

5 мита за връзките

759
0
SHARE

Мит Първи

 

mit

Новата ми връзка е идеална. Да, началото на всяка връзка е прекрасно, защото не виждаш нищо друго, освен хубавите страни на човека до теб. С течение на времето обаче, искаш или не, ще видиш не само колко е прекрасен, но и неговите лоши страни, навиците му и няма как нещо да не те подразни.

Мит Втори

Търся половинка, която ще ме направи цяла. Ако търсиш това, няма да го откриеш. Не търси някой, който да те направи цяла, ти си си. Много голяма е илюзията, че съществува човек, който да те допълва напълно и ако живееш с нея, ще бъдеш много разочарована.

Мит Трети

Сексът е страхотен само в началото. Не е вярно! Ако не се отпуснете по течението, сексът ще продължи да си бъде страхотен. Само трябва да не го превърнете в рутина. И това се отнася и за двамата.

Мит Четвърти

Ако нямам никой до себе си, ще съм самотна. Не е вярно! Доста често се случва да имаш връзка и да си много повече самотна в нея, отколкото ако си сама. Помисли добре кое е по – доброто решение за теб.

Мит Пети

Противоположностите се привличат. Няма напълно и тотално противоположни хора, така че това си е абсолютен мит. Колкото и да сте различни, винаги има нещо, което ви свързва и което ви държи заедно. Това, което виждаш в партньора си и което мислиш, че е противоположно на теб, го има и в теб, само дето го изразяваш по друг начин.

LEAVE A REPLY