Home Всичко за жената 5 знака, че срещу вас стои манипулатор

5 знака, че срещу вас стои манипулатор

Ето как да се предпазим от техните капани

1956
0
SHARE
  1. Манипулирали са хора и преди

Обикновено тези хора имат не много реална преценка за себе си. Те мислят, че са по-добри от всички останали във всеки един аспект. Те разпространяват слухове, клюкарят и обсъждат останалите хора. Бъдете внимателни и предпазливи, когато общувате с този тип хора. Дръжте се позитивно и уверено, ако имате късмет може да вземат пример от вас и да се променят.

  1. Те действат много бързо

Манипулаторите създават фалшив интерес около себе си, за да спечелят доверието ви. Те са изключително сладкодумни и нищо не може да ги спре по пътя към целта. Също така те се опитват да контролират мислите на другите за тях.

 

  1. Играят си с чувствата на другите хора

 

Съблазняването, било то емоционално, физическо или духовно, е техен манипулативен инструмент. В началото те са забавна и интересна компания, но след това обръщат всичко към нуждите си.

 

  1. Те са нетърпеливи

 

Те не обичат да бъдат забравяни или забавяни. Те обичат да стоят на върха! Манипулаторите дават всичко, за да контролират ситуацията. Най-доброто решение е да бъдете учтиви, но преми.

 

  1. Могат да ви накарат да се чувствате като лош човек

 

Емоционалните манипулатори ще изкривят думите и дори мислите ви. Ще ви направят да изглеждате като лош човек, но всъщност, вие сте просто тяхна жертва.

LEAVE A REPLY