Home Красота 4 трика за перфектни мигли

4 трика за перфектни мигли

1651
0
SHARE

magic-lashesЗавиждате ли на всяка жена  с перфектно изваяни мигли. Такива които имат дължина, обем и са изключително гъсти. Това се дължи на спазването на някои хитрини, които помагат за този краен ефект. Ето как да си направите сами един невероятен и обаятелен поглед, с който ще ви забележат на всякъде.

1. Извиване- Преди да започнете да слагате спиралата трябва старателно да извиете миглите си. НЕ забравяйте, че се извиват в три отделни части. Първо се извиват корените, след това в средата и накрая краищата. На всяка отделна част е нужно да задържите поне по 10 секунди. Процедурата се повтаря по 2 пъти на всяка мигла.

2. Подходяща спирала- Изборът на подходяща спирала е много важен, след като го направите и сте извили миглите си нанесете 2 слоя, като между двата изчакайте малко за да засъхне. Поставяйте я внимателно от основата към върха.

3. Бебешка пудра– вземете бебешка пудра и поставете малко в ръката си. С помощта на клечка за ухо вземете от пудрата и обилно нанесете върху миглите. 

4. Последен слой спирала- изчакайте отново малко след пудрата и сложете последния трети слой спирала. Така ще се сдобиете с нова визия и един ослепителен и пленителен поглед.

LEAVE A REPLY