Home Мода 4-те най-опасни модни гафове

4-те най-опасни модни гафове

Каквото и да става- НЕ ПРАВЕТЕ ТОВА У ДОМА

1636
0
SHARE

1. Прекаляване с аксесоарите

Както всички знаем, аксесоарите са незаменима част от нашата визия. Те могат да разнообразят и най-скучния тоалет, акцентирайки върху даден детайл. Опасността при използването на аксесоари е използването на прекалено много. За да сте сигурни, че няма да имате проблем с това, запомнете следното правило: Винаги махайте последния. В превод- преди да излезете махнете последния аксесоар, който сте сложили.

 

2. Внимавай с размера!

Почти всяка жена мечтае да носи поне един размер по-малки дрехи. Най-важното при избора на дрехи е те да бъдат точно вашия размер. Не по-тесни, по-дълги, прекалено къси или широки. Ако размерът не е подходящ за вас и няма възможност за коригиране- не купувайте дрехата.

 

3. НЕ показвайте прекалено много

Според стилистите една от най-големите модни грешки е именно съчетаването на мини пола с потник с дълбоко деколте. По този начин се получават няколко акцента- върху дупето, краката и гърдите. Законът в модата е да акцентираш само върху една част от тялото. Ако имате дълги крака- обуйте къса пола, но нека блузата е без деколте; ако пък имате голям бюст- подчертайте него, но скрийте дупето.

 

4. Прекалееено много цветове

В днешно време границата между стилно и кичозно е толкова тънка, че почти не се вижда. Светът на модата призна досега отхвърляните комбинации между различни цветове, принтове и материи… и настъпи хаос. Ще се опитаме с тези няколко малки съвета да ви помогнем в подбора на цветовете, но дори и да сбъркате- кичозното е на мода. 
Опитайте се да не използвате повече от 3 цвята- нека те бъдат сходни, за да постигнете омбре ефект. Също така се стремете да имате един основен цвят на дрехите, който да съчетаете с друг цвят аксесоари.
Относно материите научихме, че съчетаването на обувки, чанта и колан вече не е задължително- сега можете да съчетавате само обувките или чантата с колана.

LEAVE A REPLY