Home Любопитно 4-те качества на перфектната жена

4-те качества на перфектната жена

Как да познаем перфектната жена?

2019
0
SHARE

За всеки човек дефиницията за перфектната жена е различна, в зависимост от неговите ценности, разбирания и желания. Но като че ли има няколко неща, които винаги присъстват в списъка с качества на тези жени. Ето това са те:

 

  1. Не си играе игрички с вас 

Тя не се стреми да ви ядоса, да ви накара да ревнувате, да тичате след и др. Не се нуждае нито от потвърждение на чувствата ви, нито от одобрението ви да бъде такава, каквато е. Нейната цел не е да открие слабостите ви, за да има оръжие срещу вас, а за да се опознаете и сближите.

 

  1. Няма така наречения комплекс „принцеса“

Тя не е слаба. Може и с вас, може и без вас- пак ще е щастлива. Не зависи от вас, но обича да прекарва време с вас. Може да се грижи сама за себе си и ако я ядосате достатъчно ще ви го докаже.

 

  1. Има собствен живот, отделен от вашия като двойка

Не е от жените, на които можеш да звъннеш в 2 през нощта, за да дойдат при вас. О, не. Ако искате да прекарате време с нея първо я питате дали е свободна и след това правите планове заедно или я изненадвате. Това се отнася и за вас- тя никога не би поискала от вас да се откажете от плановете с приятели, за да й угодите.

 

  1. Не се притеснявате да се появявате на публични места с нея 

Знаете, че където и да се намира, с когото и да е, тя ще намери обща тема и ще спечели човека срещу нея със своите ум и чар. Тя ще общува еднакво добре както в клуба, така и на разходка в парка.

LEAVE A REPLY