Home Мода 4 модни грешки, които не трябва да правим!

4 модни грешки, които не трябва да правим!

1277
0
SHARE

celeb-peplum-rokli-shopping-terapiaДрехите са начина една жена да се изрази и в това няма нищо лошо. Не може всички жени да са еднакви, всяка има стил и характер, това и ни различава. Има някои неща, които се водят за грешка при избора на тоалет и единствено може да ни направи да не изглеждаме добре. За да знаеш кои са иделаните дрехи за теб трябва да познаваш тялото си и да знаеш какво подхожда на фигурата ти.

1. Рокли пеплум – това лято този модел рокли со беше голям хит, те са наистина красиви, но си имат и лоша страна. Започнаха да ги носят всички, но този тип рокля има ограничение при формата и размера на едно женско тяло. За да изглежда наистина една жена добре с тази рокля трябва да няма широка талия, не се говори за височина, а просто за талията и ханша. Защото тази дреха е разкроена в областта на талията и единственото, което прави е да кара тялто ви допълнително широко.

2. Бельо с висока талия – това е голяма грешка за избор на бельо. Ако решите да носите този вид бельо, който има за цел да ви прибере корема и той да бъде плосък се съобразете с това дали ще се виждате с мъж на интимна среща. Не се показвайте на мъжа си в къщи дори и неволно с такова бельо, това наистина отблъсква мъжете и те реагират странно на това с високата талия, правят връзка с бабите си.

3. Ботуши до средата на прасеца – този модел ботуши се носят без да се вкарва вътре крачола на дънките. Ако искате да направите това и да мушнете крачолите в дънките си имайте в предвит, че така изглеждате ниски и набити. Това е зрителна измама, която прави краката ви да изглеждат къси.

4. Правилния размер дреха – когато си купувате дрехи се съветвайте с консултанта в магазина да изберете точния модел и номер. Дори един номер по-малки дрехите изглеждат наистина неловко. Да не говорим, че много жени например си вземат дънки с един два номера по-малки, като си мислят, че когато са им стегнати ги правят по-слаби, но това не е така. Всичко излишно се излива отгоре около ханша.

LEAVE A REPLY