Home Всичко за жената 4 вида храни, които са естествен афродизиак!

4 вида храни, които са естествен афродизиак!

1831
0
SHARE

DSC_0157-584x386Има много видове афродизиаци на пазара, но много хора се обръщат към естествените източници, които повдигат либидото и сексуалния апетит. Така тези естествени източници стават все по-търсени.Те са под формата на храни, които можем да консумираме по различен начин, а едно е сигурно ако се приемат редовно те наистина помагат.

Авокадо – То съдържа витамин В6, който отговаря за произвеждането на мъжки хормони и кара тялото да бъде по-енергично и издръжливо. Авокадото помага и на жените и на мъжете, консумира се прясно на салати например.

Стриди – Съдържа огромни количества цинк, които помагат за либидото. Стридте са общоприети за заместник на виаграта и се ползват с голямо уважение сред силния пол, като афродизиак. Чрез тях се произвежда тестостерон, а той е нужен, както знаем,

Соя – Тя има силни антиоксидантни свойства в човешкия организъм. Благодарение на нея жените са влажни, а мъжете се сдобиват с добре работещ инструмент, койото издържа повече.

Ядки- те са се ползвали още преди векове, като едно от първите средтсва за афродизиак. Правели са се на различни отвари. Повишават сексуалното желание и правят партньорите по издръжливи.

LEAVE A REPLY