Home Всичко за жената 11-те качества, които притежава добрият годеник

11-те качества, които притежава добрият годеник

Разберете дали това е човекът за вас

1313
0
SHARE

Виждали сме какви ли не списъци с качества, които най-добрият мъж задължително трябва да притежава. Разбира се, за всяка жена тези качества са различни, но ето тези 11 са в основата на г-н Перфектен.

 

  1. Да е спокоен по време на криза

Какъвто и съпруг да имате, в живота ще има кризи и трудности като загуба на близък човек, на работа, финансови проблеми и т.н. За тези моменти е нужно мъжът да бъде спокоен, да ви успокои, подкрепи и просто да е до вас.

  1. Постоянният контакт с родителите е голям плюс

 

Какъвто е мъжът със сегашното си семейство, такъв ще бъде и с бъдещото си. Наблюдавайте отношението му към тях, защото е много възможно по-късно да го предаде във семейството, което ще създадете заедно.

  1. Да може да отстъпва

 

Инатът и неразбирателствата са неща, които винаги ги има, но в различна степен. Хубаво е, ако не са прекалено проявени при мъжа ви, защото това означава вечно състезание помежду ви. Но ако сте любителка на състезанията- това е човекът за вас!

 

  1. Да е добър чичо/ вуйчо

 

Ако е мил, грижовен и любвеобилен към децата на брат/ сестра/ братовчедка и т.н., то към вашите ще бъде поне два пъти повече. Умението да проявява търпение и любов към децата е нещо специално. Това определено ще го изкачи в класацията за най-добър съпруг.

 

  1. Да е любезен и възпитан

 

И не става дума за маска на възпитан мъж, а за наистина любезна личност. Все пак на културата не можеш да сложиш маска.

 

  1. Да се отнася с вас като с жена, а не като момиченце

 

Има два типа мъже, които могат да накарат жената да се почувства женствена. Едните се грижат за нея- гледат на нея като на слаба, чуплива, нежна, нуждаеща се от тях кукла (дори и това да не е така). Другите пък се стремят да й покажат колко е добра, можеща, помагат й да развие потенциала си, уважават я… направо я издигат на пиедестал!

 

  1. Да е готов за връзка

 

Има мъже, които искат да са с вас, но не искат да се жените, не искат да се развивате нанякъде заедно. Такъв не ви е нужен! Мъжът до вас знае какво иска, знае, че това сте вие и не се страхува да ви го покаже.

 

  1. Да знае как да управлява парите си

 

Не става дума за банкер или счетоводител. Но е хубаво да може да прецени кога дадена покупка е нужна и кога е просто прищявка. Така си спестявате ситуациите с неплатени сметки.

 

  1. Мъж, който е амбициозен

 

Момченцата смятат, че те са това, което са и НЕ им е нужна грам промяна. Е, момчета, осъзнайте се, станете мъже! Мъжът е наясно, че винаги може да е по-добре- в офиса, вкъщи, в отношенията с децата и т.н. Той се вслушва в мнението ви и го премисля. Това е зрял мъж!

 

  1. Мъж, който ви подкрепя и уважава

 

Преди да ви бъде съпруг, той е ваш приятел. Той ви изслушва, радва се на успехите заедно с вас, утешава ви, когато нещата не вървят по план.

 

11. Той се бори за това, което иска

Мъжът поема контрола, взема нещата в свои ръце и се справя с проблемите. Разбира се, когато зад гърба си има истинска жена. Той нито ви обвинява, нито ви тревожи излишно. Не, той намира най-доброто във всяка една ситуация и го извлича.

 

LEAVE A REPLY