Home Всичко за жената 10 знака, че той ти изневерява

10 знака, че той ти изневерява

Как да разбереш дали Той ти изневерява? Виж следващите редове

1891
0
SHARE

Ако той ти изневерява бъди сигурна, че телефонът му винаги ще бъде у него и дори за миг няма да го изпуска от ръцете си. Телефонът му е с него буквално навсякъде – в банята, в тоалетната, дори, когато той е на балкона, за да изпуши поредната цигара, докато говори по телефона. Ако забележиш, че през цялото време пише дълги съобщения, а щом го попиташ ти отговори, че обсъжда идеи за работата с колежка, бъди сигурна, че ТОЙ ТИ ИЗНЕВЕРЯВА.

Ако не веднъж си чувала как в края на разговор с колежката той казва: „Чао, котенце!“, това е още един признак за изневяра. А, щом му поискаш обяснение и той винаги има „разумно“ обяснение от рода на: „Миличка, така ти се е причуло! Това е колежка, която е над мен и от нея зависят много неща. Как може да си помислиш, че ще я нарека така? Освен това от нея зависи заплатата ми…“.  Повярвай ми скъпа, любимият ти ти изневерява и за капак те прави на глупачка.

Ако изведнъж мъжът ти заобича прекалено много работата си и започне да остава да работи нощен, а понякога дори не се прибира… Ще те разочаровам, но това е поредният сигнал, който трябва да ти подскаже, че ти не си единствената жена в живота му. Ако бях на твое място щях да проверя.

От статистиката и от житейския опит знаем, че повечето си приятели придобиваме в подрастващата възраст, а също когато сме много млади – в детската градина, училището, университета. Да се прави това зряла възраст е много по-трудно. Но ето, че той опровергава статистика и намира сума ти нови приятели. Те го канят на футболен мач (който не ти е интересен) или на мъжки запивки (той е толкова уморен и трябва да разпусне). Съществува ли обаче такива приятели? Ако бях на твое място вече щях да съм проверила.

Ако изведнъж стане прекалено отзивчив към своите приятели и заприлича на Супермен в това отношение се замисли. Как така всички изведнъж се сещат за него и той е единственият, който може да ги прибере след мач?! Нима не могат да си вземат такси?! Ами, ако често приятелите му започнат да закъсват за гориво посред нощ, вижда ли ти се нормално? На мен не. Откъде ли се взеха толкова хора, които се нуждаят от неговата помощ, и защо ли той е станал толкова отзивчив? Преди не беше забелязвала това, нали?

Ако един мъж, който никога не е държал особено много на външния си вид изведнъж започне да го прави няма ли да ти се стори подозрително? Ако винаги го е правил, то няма причина за тревога, но, ако го прави отскоро, определено нещата не стоят така.

Ако всяка твоя молба предизвиква у него раздразнение, това не е нормално и обикновено не предвещава нищо добро. Ако до преди известно време си забравяла да купиш хляб и той не е възразявал да отскочи до близката пекарна, за да купи хляб и не си чувала реплики от сорта на: „Къде ти е главата? Ще се прибера късно от работа и няма да мога да взема. За това иди ти сега, докато все още работят.“. Да! Още един момент, при който червената лампичка в главата ти трябва да светне.

Ако изведнъж той започне да те ревнува, а до сега не го е правил не ти ли се струва още един повод да се замислиш? Сигурно си мисли, че щом той ти изневерява, значи и ти му изневеряваш. Става много подозрителен, напряга се, когато разговаряш с някого по телефона, внимателно те оглежда и сякаш те помирисва. Обземат го безпричинни изблици на ревност. Не ти ли се струва странно?

Ако изведнъж си намери ново хоби, което да бъде често оправдание за отсъствието му от дома ми се струва причина да се замисля, а ти как мислиш? Той вече не сглобява корабчета или самолетчета и у дома, неговото увлечение е сериозно и изисква сериозни финансови разходи. Може би той се увлякъл по голфа или е влязъл в престижен клуб? Силно се съмнявам!

Един от най-сигурните признаци, че той ти изневерява е, ако сексът между Вас се промени драстично. Привидно изглежда, че сексът си е нормален, а и той е все така нежен към теб. Въпреки цялата романтика и нежност, обаче, душата ти не го чувства какво преди и вече всичко прилича на механично действие е време да се замислиш и то много сериозно. Хората са устроени така, че емоционалните промени рефлектират върху поведението им. А, когато нещата в една връзка тръгнат в лоша посока, обикновено сексът в първото нещо, което трябва да ни подскаже, че нещо не е наред. Ако отначало сте имали нормален сексуален живот, а сега го правите все по-рядко и машинално нещо между Вас определено не наред. А може би в живота му има някоя друга?

 

LEAVE A REPLY