Home Любопитно Часът на раждане определя характера

Часът на раждане определя характера

1052
0
SHARE

Знаете ли в колко часа сте родени? Ако не знаете, попитайте, тъй като се оказва, че и часа на раждане оказва влияние върху характера.

chas

 

Ако сте родени между 00.00 и 02.00 вие сте любопитни, интересни, забавни и си врете носа навсякъде, което понякога ви носи големи неприятности.

Ако часа на раждането ви е от 02.00 до 04.00, то вие сте доста твърдоглави.  Винаги успявате да постигнете това, което искате. Упоритостта, последователността и твърдоглавието ви ви правят да изглеждате понякога доста студени. Опитайте се да покажете и чувствата си понякога- няма да ви навреди.

Ако сте родени от 04.00 до 06.00 часа, вие сте хора, които обичат свободата си. Имате и доста голямо самочувствие и обикновено държите на става само на вашето. Добре би било да сте малко по-толерантни към останалите.

Ако се се родили от 06.00 до 08.00,  вие сте открити, състрадателни и много обичате приятелите си. Понякога обаче взимате всичко много присърце и изпадате в прекален драматизъм. Опитайте се да се обръщате по-малко внимание на дреболиите.

Ако се родени от 08.00 до 10.00 часа, то вие сте родени лидери. Недостатъкът ви е, че когато имате лош ден, сте в състояние да вгорчите живота на всички около вас.

Ако часа на раждането ви е от 10.10 до 12.00, вие обичате да побеждавате, не оставяте нищо недовършено и сте много интелигентни.

Ако сте родени от 12.00 до 14.00, сте често недоволни и все търсите нови и интересни неща. Не обичате еднообразието и доста често сменяте работата и приятелите си, защото ви доскучава.

Ако сте се родили от 14.00 до 16.00 часа,  вие се хора, които се радват на живота. Обичате да сте център на вниманието, обичате да се забавлявате и бързо се справяте с всеки изникнал проблем.

Ако часа, в който сте се родили е между 16.00 и 18.00 часа, вие обичате спокойствието. Искате всичко да върви по план и мразите непредвидените ситуации. Ако е възможно, избягвате конфликтите, лесно раними сте и сте много чувствителни.

Ако сте родени от 18.00 до 20.00 часа,  то вие сте добросърдечни и обичащи хората. Понякога толкова се увличате да помагате на другите, че поставяте техния комфорт пред своя.

Ако сте се родили от 20.00 до 22.00 часа, вие имате богато въображение и сте изпълнени с енергия. Обичате да се забавлявате и да забавлявате другите.

Ако часа на раждането ви е от 22.00 до 00.00 часа сте загадъчни и тайнствени. Често се гневите и бързо избухвате, което понякога може да отблъсне хората, които са привлечени от вас.

LEAVE A REPLY