Home Начин на живот Хороскопи и нумерология ( Ужас )!!! Поглед в бъдещето – Пророчествата на Ванга

( Ужас )!!! Поглед в бъдещето – Пророчествата на Ванга

1039
0
SHARE

изтеглен файлТолкова неща са изписани за тази велика българка, позната, като Леля Ванга, и толкова много предстои да прочетем. Със сигурност не всичко е истина, но ако се замислим в някои случаи се предпочита някое нейно предсказания всъщност да не нейно, защото ако е така то ще се сбъдне, а това може само да ни притесни. Това е само част от цитирано предсказание представено за такова от Ванга и всеки прочел го след това ще се надява да не е истина. А ето и него, или поне част от него, защото наистина е притеснително:

2010 г.- започва голям конфликт между силни държави, който преминава от обикновен конфликт в Трета Световна война. Тя ще приключи в края на месец октомври 2014 година, като ще се стигне до ползването на химически оръжия.

2014 г.-След приключването на военните сражения много хора ще страдат от кожни заболявания и рак

2016 г.- Цяла Европа е почти безлюдна в следствие на многото заболявания

2018 г.- След продължителните военни действия Китай става единствената и най-силна държава в Света, която е водеща в абсолютно всичко.

2023 г.- През тази година се предсказва промяна в орбитата на Земята

2028 г.- Учени откриват нов източник на енергия, а в следствие на това ще се изпрати космически кораб до Венера

2033 г. – Започва голямо топене на ледовете и нивото на океаните ще се покачи значително много за кратко време

2088 г. – Нова болест ще покоси Света, а именно да остарееш за секунди.

Има и още, но нещата стават все по-страшни и за това е по-добре да не се продължава, единствено може да се надяваме, че тези неща не са изречени от устата на Ванга, а просто опит на някой да привлече вниманието на околните.

LEAVE A REPLY