Home Всичко за жената Трикове за перфектни и сочни устни!

Трикове за перфектни и сочни устни!

1752
0
SHARE

04Първата асоцияция за сочни устни са тези на Анджелина Джоли, има и много други жени, които наистина имат перфектни устни, които съблазняват всеки. Ако имате тънки и не толкова добре оформени устни знайте, че винаги има шанс те да изглеждат по-добре без да има нужда от силикон в тях.Само с няколо трика ще промените своите устни:

1. Одебеляване на устните– този трик се ползва много често от жените. С помощта на молив за устни, който е близък по цвят до този на червилото ви трябва леко да одебелите и двете си устни, като не прекалвяте, нека бъде съвсем малко над контура на самите устни. Иначе най-вероятно ще изглежда смешно. След това нанесете молива и по целите устни, за да стане еднакво  да не си личи,къде започват контурите на устните ви и това, че са одебелени. Нанесете червилото и са готови.

2. Гланц – той е напълно задължителен, колкото повече лъщи гланца, толкова повече устните ви изглеждат обемни и сочни. Гланца се слага само в центъра на устните, в ъгълчетата на устната не трябва да има гланц. Той се нанася и на горната и на долната устна.

3. Салфетка – този трик прави чудеса с устните ви, но малко няма покритие, защото понякога може да е трудно да говорите със салфетката. Трябва ви парче салфетка, която да нагънете на руло, но стегнато. Диаметърът трябва да бъде на половината на този на един молив. Поставете го в устат си между венеца и устанта, която желаете да изглежда по-сочна. Много помага, но пак казвам не става за постоянно.

LEAVE A REPLY