Home Всичко за жената Трикове да свалим един мъж!

Трикове да свалим един мъж!

1586
0
SHARE

file19916Свалянето на противоположния пол винаги е било една игра и трябва да си добър в нея, за да ти се получат нещата. Ето няколко основни правила и трикове, които ще ви помогнат да свалите желания мъж:

– Увереност – една жена трябва да е уверена, за да впечатли един мъж. Мъжете харесват жената до тях да е уверена във  себе си и всичко, с което се захване.

– Дрехите – те са много важни за една свалка, покажете от себе си, но не прекалявайте. Мъжът иска да види, но да има и загадъчност. Прекаленото заголване може само да го отблъсне. Пкажете само рамене и коленете си например. В никакъв случай не показвайте всичко веднага.

– Грим – Той е важен, но не прекалявайте. Подчертайте очите си със спирала и молив. След това сложете и гланц, тежкият грим отблъсква мъжете.

– Довършителни подробности – тук влизат маникюра, косата и парфюма. Нека ноктите бъдат изчистени и нежни. Косата оставтее да е свободна или прибрана в небрежен кок. Със сложните и натруфени коси плашите мъжа, че сте прекалено взискателна и ще го уплашите. А парфюмът, да той показва характера ви. Не слагайте с тонове, сложете малко на китките, зад ушите и по врата. И нека бъде нежна миризма, която не е тежка и отблъскваща, има леки и свежи парфюми.

– Поведение – бъдете искрени и не играйте роли, за да се харесате. Разкажете му за себе си, но се интересувайте и от него. Не отнемайте всичкото време за разговор само за вас. 

LEAVE A REPLY