Home Начин на живот Хороскопи и нумерология ТОП 5 на зодиите с най – труден характер!

ТОП 5 на зодиите с най – труден характер!

3425
0
SHARE

Козирог

zodii

Инатливи, независими и готови да тръгнат срещу всички. Не им пука кой стои пред тях, щом решат, че са прави. Много големи инати са и няма как да ги накарате да направят нещо, което сами не искат. Разговорите с тях са трудни, а да направят компромиси е почти невъзможно. Ако имаш Козирог до себе си трябва да си готова да правиш ти компромиси, ако искаш да си с него.

Водолей

На пръв поглед изглеждат мили, отзивчиви и сговорчиви, но това е само на пръв поглед. Водолеите правят само това, което искат и когато го поискат. Изобщо няма да се трогнат от твоите приказки и дори да изглежда, че се съгласяват с теб, не се ласкай – те ще си направят това, което са си наумили за правилно. Няма начин да контролираш или налагаш мнение на Водолей.

Близнаци

Ако си мислиш, че Близнаци са забавни и усмихнати хора, които лесно се съгласяват с теб, лъжеш се. Те са едни от най – трудните зодии и ако имаш късмета да си до Близнаци, ще ти е ужасно трудно. Трудна работа е да се задържи интереса им и обичат да си налагат маска на безразличие, което може да ти подлуди. Доста често стават и жестоки, особено към хората на които държат. Създават впечатление на разбрани и мили хора, но всъщност винаги искат да става на тяхното. И не отстъпват и на сантиметър!

Овен

Ужасно инати, безпардонни и самовлюбени хора. Изобщо не им пука, кой могат да наранят изстрелвайки  обидните думи. Овен никога няма да признае вината си, никога няма да направи компромис и никога няма да каже, че не е прав. Да се разбереш с Овен е много трудна, да не кажем невъзможна задача.

Скорпион

Скорпионът има много жесток език, с който може да те сравни със земята за секунди. Той не съжалява за нищо, винаги е прав и не се съобразява с никой. Той е много ревнив, обсебващ и безпардонен. Доста често наранява с ужасни думи най – близките си същества. Ако искаш да си до Скорпион ще ти се налага да премълчаваш и да се съгласяваш с всичко, което той ти каже.

 

 

LEAVE A REPLY