Home Уютен дом Това са най–често забравяните предмети при преместване

Това са най–често забравяните предмети при преместване

Предстои ви нанасяна в ново жилище? Тогава тази статия е точно за вас!

1413
0
SHARE

Броят на хората, които планират преместване, е много висок всяка година. Процесът е изключително натоварващ и в известен смисъл леко депресиращ. Това са толкова много неща, за които мислите и все въпроси с неизвестни отговори. Правейки опити да съставите план за преместване, някъде си запишете десетте предмета, които най–често биват забравяни. Направата на следния списък ще ви помогне да спестите хабенето на нерви по забравените си вещи.

Копия

Започнете да събирате абсолютно всички копия от медицински прегледи. Това се отнася и за зъбните снимки. Ако не разполагате с такива копия, се отбийте при личния си лекар и го помолете да ви предостави бланките от всички прегледи, които са ви направени, и ги копирайте. Другите също толкова важни копия са тези на децата от училище, които удостоверяват завършването на учебните години.

Заровени съкровища

Всеки един от нас има нещо срито – било то семейна ценност, пари или просто важен документ. Често се случва при суматохата около това преместване, да забравите, че някога изобщо сте крили нещо подобно. Само си представете как сте се нанесли в новия си дом и вече блажено отпочивате от цялата галимация, и изведнъж се сещате, че сте забравили да проверите скривалището си.

Телефонни номера

Много малко са хората, които в наше време не разполагат с мобилен телефон, и е напълно естествено там да се съхраняват всичките телефонни номера. Но едва ли има и човек който да няма стар тефтер със стари телефонни номера на роднини и приятели. Винаги съхранявайте телефонните номера, защото когато най–малко очаквате, ще ви се наложи да звъннете на някой стар ваш познат.

Под наем

Ако случайно сте взели книги или косачка за трева под наем, не забравяйте да ги върнете.

Новият адрес

Малцина биха могли да запомнят новия си адрес толкова бързо, че да го нямат записан на листче. Не изхвърляйте тази важна информация, защото по път може да ви се наложи да я използвате.

LEAVE A REPLY