Home Начин на живот Хороскопи и нумерология С коя зодия си сексуално съвместима? Част Първа

С коя зодия си сексуално съвместима? Част Първа

2247
0
SHARE

Овен

seks

Ти си зодия Овен, то ти си страстна натура и обичаш да доминираш в секса. Това обаче не значи, че ти е добре с пасивни партньори, напротив. Обичаш изненадите в леглото и тъкмо за това в леглото най – много си пасваш със Стрелец и Лъв. Ако търсиш дълготрайна и хармонична връзка, е по – добре да се насочиш към Близнаци или Водолей.

Телец

За теб сексът е свещен и много прецизно избираш с кой да си легнеш. Подготвяш си сценарий, правиш планове и едва тогава решаваш. За теб идеалните партньори за секс са Риби, Дева, Козирог, Рак. Пълна катастрофа ще е, ако си легнеш с Лъв, Телец или Скорпион.

Близнаци

Ти не понасяш еднообразието в секса и търсиш нови и нови предизвикателства. Обичаш флирта, страстна, находчива си и си много оригинална. Съвместима си с Везни, Водолей и Риби, а ако пробваш с Дева или Стрелец ще бъдеш много разочарована.

Рак

Не си падаш по пробването на различни неща в секса. Предпочиташ класическите неща, но за сметка на това си много чувствителна и внимателна. Перфектно ще се допълвате в леглото с Телец, Овен, Скорпион и Лъв. Катастрофално ще е положението с Везни и Козирог.

seksi

Лъв

Изкусни любовници и обичат експериментите представителите на тази зодия. Ако си лъв, то си се отдаваш изцяло в леглото. Съвместимите зодии за теб са Стрелец, Близнаци, Везни и Овен. С козирог сексът ще е много, но смотан.

Дева

Малко си скучна в леглото. Не обичаш експериментите и действаш сякаш като по учебник. Не си лягаш с непознати, търсиш сигурното. Перфектно ще се чувстваш под завивките със Скорпион или друга Дева. Кофти за теб са Рак, Водолей и Везни.

 

LEAVE A REPLY