Home Начин на живот Хороскопи и нумерология С коя зодия си сексуално съвместима? Част Втора

С коя зодия си сексуално съвместима? Част Втора

1944
0
SHARE

 

Везни

seksii

Не си от активните страни в секса. Обичаш другия да води играта и да поема инициативата. Сексът ще е добър с Овен, Стрелец, Лъв и Близнаци, а смотан с Рак, Телец и Козирог.

Скорпион

Ти си адски темпераментна в секса и търсиш някой, който да може да отговори на твоите желания в леглото. Комбинацията с Козирог, Телец, Дева или Рак е супер, но със Стрелец и Везни не си пасвате.

Стрелец

Ти си адски чаровна и е трудно някой да ти устои. Обичаш експериментите, страстния секс и ти трябва някой, който да може да удовлетвори всичките ти желания за експерименти в леглото. Съвместима си с Лъв, Овен, Водолей и Скорпион. Кофти идея е да се пробваш с Дева, Козирог или Риби.

Козирог

Нежна си, но не носиш в себе си някаква супер изпепеляваща страст. Падаш си по традиционния секс и за теб идеалните партньори са Риби, Телец и Дева. Не ти подхождат Овен и Близнаци.

seksualnost

Водолей

За теб сексът никога не е бил на първо място, което не значи, че няма да се раздадеш до край, ако имаш партньор, които обича да експериментира. Подходящи сексуални партньори за теб са Овен и Близнаци. Ако искаш да намразиш секса, пробвай с Дева.

Риби

Ти си чувствена, нежна и романтична и държиш много на ухажването. За теб идеалните партньори са Рак, Скорпион, Лъв, Рак. Не е добре положението с Риби, Стрелец, Овен и Дева.

LEAVE A REPLY