Home Начин на живот Хороскопи и нумерология Съвети според зодията за 2016 г.

Съвети според зодията за 2016 г.

Каква е тази година за вас?

1348
0
SHARE

Овен

Тази година се изисква от вас да бъдете активни, кажете „Да“ на спорта- потичайте, идете на фитнес. 2016 е годината, през която да се посветите на здраве си. Здравословните ви проблеми ще се разрешат до септември. През втората половина на годината, ще получите семейни предложения. Годината е благоприятна за постигане на високи цели.

Телец

За този знак 2016 е годината на любовта. Ако вече сте срещнали мечтаната половинка, то чувствата ви ще станат още по-силни и по-дълбоки.

Лъв

Бъдете активни в работата- тази година ще ви донесе много пари. Разбира се, това няма да се случи от само себе си, затова търсете увеличение на заплата!

Рак

Това е годината на промяната. И по-точно промяната на комуникацията. Например, ако работите на компютър в дадена фирма, то през годината от вас ще се изисква да работите нещо съвсем друго. Първата половина на годината се фокусира върху работата, а втората- в центъра на семейството.

Близнаци

Тази година очаквайте голяма подкрепа от семейството. Също така за вас тя е идеална за ремонт или за намиране на ново жилище. След 9 септември се очаква напредък в любовта.

Дева

Деви, тази година е перфектна за активен социален живот и движение. Запознавайте се с нови хора, комуникирайте, ще създадете приятелства с много влиятелни личности. Един съвет: имайте готови отговори, когато ви попитат нещо.

Везни

Везни, през 2016 година от вас се изисква да вървите напред, позитивно настроени и да не спирате. След втората половина на годината ще берете плодовете от всичките си усилия- животът ви ще стане по-добър от всякога.

Стрелец

През 2016 година ще положите основите на едно по-добро бъдеще. Очаква ви голям напредък в кариерата, ако се фокусирате в нея до 9 септември, а след това вниманието ще се измести в любовен план.

Риби

Честито! Това е годината за брак. В случай, че нямате връзка се фокусирахте върху бизнес отношенията, които създавате. През втората половина на годината, ви очакват високи доходи и странични проекти.

Водолей

За Водолеите тази година е годината на парите! Но не става дума за увеличение на заплатата, а за изгодни кредити или печалби от игри на късмета.

Скорпион

Тази година създайте нови приятелства. Скорпионите все предпочитат да си останат вкъщи, но не и тази година- тя ще бъде годината на богатия социален живот.

Козирог

Тази година имате отлична възможност да поработите върху образованието си. Ако искате да запишете магистърска или докторска степен- сега е моментът. Ако не желаете да продължите с образование, 2016г. е подходяща да отидете на някое мечтано пътуване.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LEAVE A REPLY