Home Красота Съвети за грим, за да не изглеждаме зле!

Съвети за грим, за да не изглеждаме зле!

3263
0
SHARE

000017679tumblr_liav3yBQs71qdjzhwo1_500_largeГримът е важен за всяка жена и всеки знае какво му отива и как да се гримира, било сложно или просто ежедневен грим. Има обаче някои груби грешки, които допускаме, когато се гримирваме и често ефекта въобще не е положителен накрая. Ето янколко правила, които се спазват и се сдобиваме с перфектен грим:

– Нанасяне на спирала – това е най-често срещаната грешка. Ако се замислим всъщност ние нанасяме спиралата в една посока от основата на миглите към върха, но следващия път опитайте да редувате един път така, следващия слой от върха към основата и завършете пак от основата към върха на миглите. веднага ще установите разлика в резултата.

– бял молив – много често белият молив се препоръчва за подчертаване на очите и те д аизглеждат по-големи, но всъщност ако опитатте с молив в цвят праскова ще бъдете много по-доволни. Със бял молив се получава, но много често неестествен резултат, някак изкуствено.

– Опушен грим – този вид грим е наистина прекрасен и стои добре на почти всеки тип жена, но си има определени правила на поставяне. В  никакъв случай не ползвайте една четка за двата цвята, тъй като единият е свтъл, а другият тъмен нещата се размиват и не се получава желаният ефект, а това води и незадоволителен ефект. За опушен грим ползвайте две четки, за да не се сливат цветовете неправилно и да не се получи така, че там където е най-светло д аима и от тъмния цвят. С две четки ще спестите много време и трудности.Grim-za-svetla-koja

 

LEAVE A REPLY