Home Красота Съветите на Нина Добрев за отпуската

Съветите на Нина Добрев за отпуската

Младата звезда има много естествен вид и чаровно излъчване

3824
0
SHARE

Нина Добрев е толкова сладка и готина, че даже да не знаехме за българските й корени, определено бихме заподозряла някаква връзка.

Тя изглежда много добре и има вид на млада жена, която се чувства удобно в кожата си.

Ето няколко съвета за предстоящите пътувания през лятото от арсенала на Нина:

Заменете хидратиращия крем, слънцезащитния продукт и фон дьо тена с по-компактните и практични ВВ и СС крем със слънцезащитен фактор. Така няма да се чувствате претоварени с продукти по време на почивката. Това правило не важи за плаж, тогава защитата ви от слънце е много важна и по-висок фактор винаги е по-добре.

За косата се спрете на продукти тип 2 в 1, когато се налага да миете косата по-често шампоан в който има балсам се отразява добре на гривата.

Прическите по време на почивка могат спокойно да са и по-непретенциозни като опашка или кок. Удобство и практичност, които ви спасяват от жегата. Оставете косата си да почива от стилизантите.

На Нина често й се налага да е гримирана по 15 часа на ден заради работата като актриса. В свободното си време, тя се старае да използва възможно най-лек грим, предимно спирала и една широка усмивка с която се радва на свободата да си естествен.

LEAVE A REPLY