Home Красота Страхотна маска за лице – против бръчки

Страхотна маска за лице – против бръчки

1608
0
SHARE

бръчкиПри всяка жена тези неприятели се появяват в различен етап от живота, но бръчките не са приятни за никого и това е факт. На пазара има хиляди продукти за борба с бръчките, но живота си е игра и рано или късно това е неизбежно да се случи. Предлагаме ви една рецепота, скоято сами ще се справите да си направите маската и с нея ще забавите появата на бръчки. Ако евентуално иматре вече такива ситуацията със сигурност ще се подобри с редовната употреба на тази маска. За нея са ви необходими само два продукта- лимон и белтък от яйце. 

Начин на приготвяне: Внимателно отделете един белтък и го поставете в стъклена купа. Изтискайте сока от един лимон и го прибавете в друга стъклена купа. Енергично разбийте белтъка, докато се получи хубаво разбит белтък, тогава сложете и лимоновия сок и отново разбъркайте.

Начин на нанасяне: Измийте предварително лицето с хладка вода без никакви козметични продукти. Подсушете го и започнете нанясенто на маската. Сложете на цялото лице, като избягвате очите. Стойте така поне 30 минути и отмийте отново с хладка вода. Когато приключите намажете лицето с крем, който е желателно да съдържа лайка.

LEAVE A REPLY