Home Любопитно Стари поверия за научаване пола на бебето

Стари поверия за научаване пола на бебето

Момче или момиче?

962
0
SHARE

Първият най-вълнуващ момент от бременността на всяка жена безспорно е узнаването на пола на бебето. Още преди появата на високотехнологичните начини за определянето му, семействата са разчитали единствено на бабините поверия, които са се съхранили през вековете, макар винаги да има само 50% шанс те да се окажат верни. Вижте най-известните и забавни бабини деветини:

Настроението

То може да бъде показателно за пола на детето. Ако се чувствате по-скоро раздразнителни, отколкото спокойни, бебето ще е момиче. Ако пък сте весели и уверени, легендата гласи, че трябва да се приготвите за момче.

Сияние и блясък

Полът на бъдещото бебе може да се предскаже и от начина, по който изглеждате. Така например, ако косата ви е лъскава и здрава, а кожата ви сияе, значи очаквате момченце. Съществува поверие, че малките момиченца крадат красотата на своите майки. Ето защо, ако изведнъж се появят зачервявания, акне и подобни кожни проблеми, това е знак, че бебето ще е момиче.

Тест с пръстен

Завържете на конец своята сватбена халка или друг пръстен, легнете по корем и го сложете над него. Ако се върти в кръг, ще имате момиче, а ако се движи настрани като махало – момче.

LEAVE A REPLY