Home Всичко за жената Според Аристотел има 6 вида мъже в любовта!

Според Аристотел има 6 вида мъже в любовта!

2391
0
SHARE

2410Според големия Аристотел има 6 вида мъже в любовта. Ето ги и тях открийте от кой вид е вашият мъж:

– Агапе – този тип мъже са изключително внимателни, те дълго време се отдават на ухажване. отделят наистина много време, за да впечатлят една жена и едва, когато наистина са хлътнали се обесняват в любов. Често се случва жената да изгуби интерес, докато получи обеснение в любов.

– Ерос – Този тип мъже са иделаните партньори, те са много предани. Тях ги интересува всичко свързано с една жена, искат да знаят всичко и изслушват каквото им кажете. Просто проявяват интерес към жената, но духовно и едва след това сексуално.

– Лудус – Този тип мъже са за една нощ. Те търсят секс и това ги интересува. Не са от типа да ухажват, за тях е важно жената да се съгласи още първата вечер на близост в противен случай губят интерес и продължават към следващата. Много често тези мъже се занимват с янколко жени едновременно, защото за тях наистина сексът е най-важен и не ги касае каква сте всъщност вижда ви само, като сексуален обект.

– Прагма – Тези мъже не ги бива със страстта, те търсят не искри, а сигурност. Избират жена до себе си според това дали сте съвместими, като характери и среда на живот, трябва да му прилягате на живота, за да го интересувате лично. Не правят изненади и романтиката е някаде на зад, един вид за тях бракът е сделка за добър и спокоен жовт без много емоции, а само сигурност.

– Мания – Тези мъже са пламенни и много страстни, заявяват любовта си видимо пред всички, като показва, че сте негова. Има един проблем обаче, защото тези мъже са много ревниви и от страх да не го злепоставите с изоставяне могат дори скандали от ревност да вдигат без дори да ви изслушат и вас.

– Строге – За тези мъже връзката е предимно приятелство, той иска да разчита на някой и да му споделя проблемите си. Много са разбрани и всеотдайни, но има риск да си омръзнете бързо когато няма искри и страст. Много семейства са на принципа първо любов, а после приятелство, докато тези мъже градят връзка на основата на приятелство, а любовта идва след това. Това понякога е пагубно за връзката.

LEAVE A REPLY