Home Уютен дом Специална колекция от невероятно красиви морско сини прибори

Специална колекция от невероятно красиви морско сини прибори

Експлозия от ярки и свежи цветове навлиза в дома ви заедно с тях

1383
0
SHARE

Лондонският дизайнер на мъжкo облеклo Кейти Иъри работи съвместно с гиганта ИКЕА, от което се получава изключително атрактивна нова колекция, включваща чаши и чинии, създадени с голяма доза вдъхновение. Това е една своеобразна покана да живеете по-цветно!

Наясно ли сте, че само един предмет би могъл да промени облика на цялата ви стая? Красивият дом не се гради с много и лъскави вещи. Той е пространството, в което нещата трябва да изпъкват. като да отидете на гости на съзнанието си. Сред хилядите мисли там, със сигурност има такива, които се отличават, които са гениални.

Създателката Кейти Иъри е една интересна и цветна жена. Тя има розова коса, като цветът преобладава и в дома й. Използва интересни мотиви и комбинации от цветове, създадени благодарение на дигиталния печат. Когато пренася своята цветна лудост в нашите домове, тя също навлиза в непозната за нея територия.

“Научих много от работата си с ИКЕА – невероятно е да видиш своя дизайн в изцяло нов контекст. Има толкова много неща, които можеш да направиш с обзавеждането на дома, толкова много граници, които да прекрачиш“, разказва тя.

Кой не би се влюбил в тези чинии с огромни сини риби, в чашите за чай с котки или пък черните престилки за готвене с мозъци. Е..успяхме ли вече да провокирахме интереса ви?!

LEAVE A REPLY