Home Всичко за жената Спасяване от настинка след дъждовно време

Спасяване от настинка след дъждовно време

991
0
SHARE

Woman in bathrobe relaxing at homeЗапочнаха дъждове, а съвсем скоро ще започнат и снеговете. Заедно с това започва и сезона на всякакви вируси, които ни нападат безпощадно. За да си помогнем сами и да спасим тялото си от  поредната болест можем сами да се справим. ето няколко стъпки след прибиране от вън на дъжда или снега, които ще ви предпазят от настинка:

– Първо съблечете мокрите дрехи и сложете сухи. С мокрите дрехи тялото става студено и лесно податливо на настинка.

– След това ви трябва топла баня и нагорещяване, но ако нямате възможност да седите в банята продължително време може да си натоплите само краката. Всъщност една настинка тръгва именно от краката.

– Ако ще си натоплите само краката сложете гореща вода в леген и добавете сол, ако имате морска още по-добре, а може и обикновена готварска. Все пак ако сте се натоплили в банята след това, като седнете пред телевизора си натоплете и краката.

– След банята ви трябва един горещ чай с мед и лимон, а за някои може да се изпие чаша червено вино. Това също е средство за сгряване на тялото, като се знае, че виното е полезно, но все пак първо изпийте един чай.

– Ако все пак преди лягане усетите, че ви втриса или се чувствате отпаднали може да си направите един масаж с руски спирт той има чудодеен ефект за тялото на всеки човек.

LEAVE A REPLY