Home Fashion Спасение за високите токове

Спасение за високите токове

2005
0
SHARE

Спасение за високите токове

Всяка жена, която обича да носи дамски обувки на високи токчета, знае колко голяма пречка са павираните улци, разбитите плочки по тротоарите, неравните настилки и всечки препятствия, които трябва да преодолява ежедневно, за да не ги очука, колкото и внимателно да ходи. И за радост на всички тези жени, които искат да запазят любимите си обувки за по- дълго време, съществува специално приспособление, което да ги предпазва.

Това приспособление е създадено от германската дизайнерка Катерина Хермес. То представлява конусовиден предпазител, с който се облича токчето на боувката. Нарича се още хийлбопс. Позволява да се носи с тънки токове, чиято височина достига до 7 см и с диаметър 1 см. Благодарение на хийлбопса, токовете на обувките се запазват без никакви очуквания, драскотини, обелвания, счупвания и т. н. Може да се носи докато ходите навън, а когато сте в затворено помещение, може да го сваляте, ако държите да покажете оригиналните токове на вашите обувки.

Талантливата дизайнерка работи за световноизвестни модни фирми. Тя създава както стандартни такива приспособлебния, така и модни, екстравагандни и луксозни. Цените им варират между 50 и 100 щатски долара за един чифт. По- луксозните се отличават с декорации от кристали Сваровски, а по- екстравагантните- с разни метални шипове. Повечето от тях са изработени от кожа и всички те са съобразени с модните тенденции. Също така се предлагат и в различни цветове, така че има за всякакви обувки с високи токове.

И все пак тези приспособления защитават само обувките ви, но не и краката ви. Затова преди всичко, когато избирате стилни дамски обувки, трябва да обръщате внимание на комфорта и удобството, за да бъдат краката ви в безопасност. Здравето е най- важно от всичко и то не може да бъде жертва на прищевките на модата, било то и супер актуалните нови модели, които ни се предлагат всеки сезон от модната индустрия.

Виж повече

 

LEAVE A REPLY