Home Клюки След напускането на Вип Брадър Зорница доказа, че е двулична

След напускането на Вип Брадър Зорница доказа, че е двулична

1138
0
SHARE

23-06-2010-10-02_600-zornicaСлед, като в понеделник вечерта след преброен зрителски вот беше избрана именно Зорница Линдарева да напусне играта сега тя дава интервюта, като разкрива себе си.

Вчера беше в предаването "На Кафе " по Нова ТВ, където беше разпъната на кръст от Криси Патрашкова, Маги Желязкова и Антон Стефанов. Към тях се присъедини и Гала. През цялото време Зорница си противоречи и казва различни неща, като още един път показа, колко странна е тя. За един въпрос можеше да даде 3 различни отговора и да се кълне, че всеки един е истина. Може би това е успяло да настрои и съквартирантите срещу нея, защото се оказва наистина двулична капризна млада жена, която казва "Това беше игра и съм я играла според случая!". 

Един пример за нейното лицемерие е шамара от Тачо, който получи, а след това разказа през сълзи на съквартирантите, че и преди и е посягал многкратно. А вчера заяви, че такова нещо не е имало и той никога преди не я е бил, разбира се хората в студиото я упрекнаха за начина, по който приказва и лъже всички стига само да има внимание и да е в устата на хората, но все пак това е Зорница Линдарева, която не се влияе от хорското мнение.

LEAVE A REPLY